Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 20.04.2024, 17:55

Головна » 2012 » Травень » 25 » Пролунав "Останній дзвоник" в Новоайдарській школі-гімназії
16:55
Пролунав "Останній дзвоник" в Новоайдарській школі-гімназії
      25 травня в школах Новоайдарського району пролунала срібна трель "останнього дзвоника", який сповістив про закінчення 2011-2012 навчального року. У найбільшому навчальному закладі району - Новоайдарській школі-гімназії відбулося зворушливе прощання дітей з улюбленими вчителями, просторими шкільними класами, підручниками.
      З теплим вітальним словом до студентів звернулася директор школи-гімназії, депутат обласної ради від Партії регіонів Ірина Олексіївна Бойко.
      - Сьогодні - особливий день, - сказала вона. - Незважаючи на похмуру, дощову погоду, всюди квіти, посмішки, радісні обличчя. Всіх разом нас зібрало прекрасне свято "останнього дзвоника". Ірина Олексіївна зазначила, що під керівництвом вчителів протягом 2011-2012 навчального року учні школи взяли участь у 15 міжнародних, Всеукраїнських, обласних, районних та шкільних олімпіадах, конкурсах, змаганнях, турнірах. Загалом в них брали участь 342 учня! Переможцями престижного міжнародного конкурсу "Російський ведмежа" (мовознавство для всіх) стали учні 2-В класу Максим Коробкин і Христина Альчакова, 3-Ф - Олександр Глазунов, Юлія Кіба та Борис Зеленський. Переможцями Всеукраїнського конкурсу "Гринвіч" з англійської мови стали учні Юлія Шандромайло, Ольга Карташова, Ганна Жегуліна. Новоайдарські гімназисти перемагали також у Всеукраїнських конкурсах "Галлус" з французької мови, "Патріот" (українознавство), "Кенгуру" (математичний конкурс), "Левеня" (фізика) та ін. Багато школярів стали переможцями обласних предметних олімпіад, фестивалів і т.д. А команда "Лідер" школи-гімназії успішно брала участь в грі "Битва умів", яка проводилась на телеканалі ЛОТ. Вона показала міським суперникам гідну гру. Лауреатом зонального етапу Всеукраїниського фестивалю юних пожежних стала команда школи-гімназії "Палаючи серця".
      На "останньому дзвонику" відбулося нагородження кращих учнів школи-гімназії, які відзначилися у навчанні, проявили себе у громадській діяльності і т.д. Їм вручені Грамоти та Похвальні листи.
      Право дати "останній дзвоник" було надано кращим з кращих - учням 10-А класу Ганні Жегуліной і Сергію Агєєву.
Переглядів: 1734 | Додав: admin | Рейтинг: 1.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz