Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 20.04.2024, 02:57

Головна » 2016 » Серпень » 29 » 23 серпня святкуємо День Державного Прапора України
09:25
23 серпня святкуємо День Державного Прапора України

      Згідно з Указом Президента України «Про День Державного Прапора України» від 23 серпня 2004 року № 987/2004 «…На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України…» в Україні встановлено державне свято - День Державного Прапора України.
      23 вересня 2016 року, на вшанування одного з офіційних державних символів суверенітету держави, в Новоайдарі відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапору. На центральній площі селища зібралися трудові колективи, мешканці та гості району. З привітанням до всіх присутніх звернулися голова районної державної адміністрації В.В. Сергієнко, голова районної ради Г.Р. Звєрєв та голова селищної ради І.В. Шопін побажавши кожній українській родині щастя, здоров'я, мирного неба і віри в краще майбутнє нашої держави.
 
      У сосновому парку Новоайдару пройшли спортивні змагання за трьома видами спорту: волейболу, шашок та перетягування канату. Звання кращої волейбольної команди виборювали 8 команд: Молодіжна збірна та «Клуб любителів волейболу» селище Новоайдар, ДЮСШ-1 та ДЮСШ-2, команди військовослужбовців: «Штормовик» село Штормове, «ВДВ» село Денежнікове, «Побєда» село Побєда, команда Новоайдарської військової комендатури. Переможцем стала «Молодіжна збірна», друге місце посіла команда військової комендатури, а третє зайняли військовослужбовці «Побєди». У змаганнях із перетягування канату перемогу здобула команда військовослужбовців «Побєда».

      У цей день, на честь свята, усіх бажаючих було запрошено до Міста майстрів, де представники громад району представили минуле та сучасність своїх сіл, частували гостей стравами народної кухні, знайомили з українськими традиціями, промислами і ремеслами рідного краю, роботами самобутніх майстрів декоративно-прикладного мистецтва. Очільники району привітали всіх присутніх зі святом та вручили нагороди Почесному громадянину Новоайдарщини, ветерану Другої світової війни В.Ф. Кутєпову. Медаллю «За заслуги перед Новоайдарщиною» було нагороджено: Бориса Зеленського, Ігора Ісаєва, Олександра Каркачова, Олександра Костенко, Віру Мордасову, Миколу Найдиша, Олександра Огаркова, Дмитра Севастьянова, Євгена Селіна. На честь 25-ї річниці незалежності України відзнака Президента України «25 років незалежності України» була вручена першому заступнику голови районної державної адміністрації Олегу Юрченку та заступнику керівника з питань безпеки та громадського порядку військово-цивільної адміністрації сіл Трьохізбенка, Кріківка, Лобочеве, Лопаскине та Оріхове-Донецьке Оксані Анодіній.

      Завершилося святкування концертною програмою за участю колективів художньої самодіяльності району та районного Будинку культури.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 1471 | Додав: admin | Рейтинг: 1.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz