Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 28.03.2024, 21:12

Головна » 2012 » Березень » 29 » Беремо участь в ЄВРО-2012
13:17
Беремо участь в ЄВРО-2012
      У спортивному залі Новоайдарської дитячої юнацької спортивної школи 28.03.2012р. пройшов регіональний етап Національного Кубка шкільного футболу Євро-2012. У ньому взяли участь кращі команди Новоайдарського району в міні-футболу: команди з районного центру, а також спортсмени з Олексіївки, Бахмутівки, Райгородки та Штормове.
      Змагання були організовані при безпосередній підтримці районної організації Партії регіонів, Луганського обласного благодійного фонду "Благовіст", президентом якого є В.М. Тихонов, районного відділу освіти та районного відділу у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації.
      Змагання зібрали понад 90 учасників. З вітальним словом до юних спортсменів звернувся головний спеціаліст відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Новоайдарської райдержадміністрації Володимир Байов. Він привітав футболістів зі святом та побажав усім здоров'я, а також успіхів у навченні  та спорті.
      Ігри проходили в два етапи. Після першого кола була оголошена перерва, під час якої спортсмени побували на літературно-історичній композиції, присвяченої діяльності молодіжної організації "Молода гвардія", а потім всіх нагодували обідом. Після відпочинку змагання поновилися і незабаром були названі імена переможців. Третє місце поділили між собою команди Олексіївської і Бахмутівської загальноосвітніх шкіл. На другому місці - господарі майданчика, футболісти з Новоайдарської школи-гімназії. А ось перше місце по праву завоювали футболісти з села Райгородка, які зуміли обіграти новоайдарців і довести, що на сьогоднішній день вони найсильніші в районі. Саме райгородці захищатимуть честь району на черговому етапі Національного Кубка шкільного футболу Євро-2012.
      Кращими гравцями турніру визнані Олексій Євсєєв з Олeксіївки, а також Єгор Лебідь та Олексій Мальцев з Райгородки. Хочеться побажати їм успіхів і в другому етапі Кубка.
Переглядів: 1557 | Додав: admin | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz