Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 29.03.2024, 15:54

Головна » 2011 » Червень » 2 » День захисту дітей в Новоайдарі
12:36
День захисту дітей в Новоайдарі
      1 червня 2011 року,  як і вся Україна, Новоайдар відзначав міжнародний День захисту дітей, який повинен нагадати суспільству про дотримання прав дітей, про створення умов для того, щоб кожна дитина росла здоровою, щасливою, розвиненою і стала у майбутьньому гідним громадянином своєї країни.

      У відкритті дитячого свята взяли участь заступник голови районної ради Глайборода А.Г. і керівник апарату райдержадміністрації Красильникова Т.В.

      У цей день у смт. Новоайдар пройшли заходи, в яких брали участь діти з усього Новоайдарського району, а також гості з міст Луганська, Алчевська, Краснодона, сел. Новопсков.

      На центральній площі селища відбулося дитяче свято "Країна дитинства", на якому діти брали участь у конкурсі малюнків на асфальті, казкових вікторинах, різних рухливих іграх. У районній бібліотеці пройшла демонстрація мультфільмів. У залі районного будинку культури діти могли побачити фестиваль хореографічного мистецтва "Святкове коло", концерт учнів Новоайдарської школи мистецтв і дитячої художньої самодіяльності.

      На футбольному стадіоні "Колос" відбувся відкритий турнір з футболу серед юнаків 2000 р.н., в якому взяли взяли участь команди м. Луганська ("Зоря" - 2 групи), м. Алчевська ("Сталь"), м. Краснодона, сел. Новопсков, сел. Новоайдар.
      У футбольному турнірі у фіналі команда юнаків "Зоря" (2001 р.н.) перемогла з рахунком 1:0 однолітків з Новоайдара і стала переможцем турнира. Переможці та призери були нагороджені кубками, цінними подарунками, грамотами від райдержадміністрації, районної ради, обласного (Акімов О.К.) та районного (Дегтярьов В.Н.) комунальних підприємств "Спорт для всіх". 
       Гості, які брали участь у заходах, подякували за запрошення на прекрасно організоване свято і запевнили, що обов'язково приїдуть у гості через рік.
Переглядів: 1096 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz