Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 24.04.2024, 19:36

Головна » 2011 » Серпень » 30 » Депутати - за здоровий спосіб життя
17:53
Депутати - за здоровий спосіб життя

     27 серпня 2011 року в смт. Білокуракине в рамках обласної програми розвитку фізичної культури та спорту пройшли зональні змагання першої спартакіади Луганської області серед депутатів обласних, районних, сільських і селищних рад, присвячені 20-й річниці Незалежності України.
     У змаганнях взяли участь команди з дев'яти районів області. Помірятися силами приїхали команди зі Старобільського, Марківського, Троїцького, Попаснянського, Білокуракинського, Сватівського, Новопсковського, Кремінського та Новоайдарського районів.
     З вітальним словом до учасників спартакіади звернувся голова Білокуракинської районної ради Костянтин Іванович Бондаренко, який відзначив, що "На спартакіаду приїхали найактивніші пропагандисти здорового способу життя. Крім своїх депутатських обов'язків, всі вони проводять велику роботу на округах і у виконкомах місцевих рад по залученню молоді до активних занять спортом".
     Свої побажання та теплі привітання від голови Луганської обласної ради Валерія Миколайовича Голенко до всіх присутніх висловив голова Луганського обласного спортивного товариства "Спартак" Юрій Михайлович Полулященко.

    
    
     У програмі спартакіади були змагання з шашок, настільного тенісу та волейболу. Збірна депутатів Новоайдарського району зайняла в своїй спортивній зоні четверте місце, поступившись командам Кремінної, Білокуракине і Новопскова.
     Хотілося б особливо відзначити, що серед тих, хто приїхав підтримати нашу збірну, був депутат обласної ради від Партії регіонів В.В. Босенко.
     Велику допомогу команді зробили такі депутати Новоайдарської районної ради, як В.І. Дегтярьов, С.І. Ларін, Н.В. Євтєєв, А.Н. Мухін, які разом із В.В. Босенко спонсорували поїздку команди на спартакіаду.

Переглядів: 1139 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz