Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 18.04.2024, 08:52

Головна » 2017 » Вересень » 22 » На засіданні 13-ї сесії районної ради
14:06
На засіданні 13-ї сесії районної ради

      21 вересня 2017 року відбулося пленарне засідання позачергової 13-ї сесії Новоайдарської районної ради 7-го скликання, яку відкрив голова районної ради Звєрєв Г.Р.
      В роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Сергієнко В.В., заступник голови районної державної адміністрації Новикова Т.В., працівники апарату районної ради та районної державної адміністрації, керівники підприємств та установ району, представники громадськості та ЗМІ.
      На початку роботи сесії голова районної ради зачитав заяву, оголосив про своє звільнення. Депутати розглянули надану заяву та вирішили достроково припинити повноваження та звільнити з займаної посади Звєрєва Германа Рідовича.
      Далі засідання сесії вів заступник голови районної ради на громадських засадах Зеленський Б.М.

      У ході пленарного засідання депутати розглянули питання про дострокове припинення та звільнення з займаної посади заступника голови Новоайдарської районної ради Олександра Перова та про придбання у комунальну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Новоайдарського району Луганської області нежитлового приміщення.
      Враховуючи результати таємного голосування, депутати вирішили не припиняти повноваження та не звільняти з займаної посади заступника голови районної ради Перова Олександра Вікторовича, а також покласти на нього виконання обов'язків голови районної ради.
     З третього питання порядку денного сесія прийняла рішення придбати у комунальну власність територіальних громад Новоайдарського району нежитлове приміщення в смт. Новоайдар для розміщення та ефективного функціонування районного комунального підприємства "Редакція газети "Вісник Новоайдарщини".
      З усіх розглянутих питань сесія ухвалила відповідні рішення.
      Результати поіменного голосування за рішення тринадцятої сесії районної ради.

Переглядів: 893 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz