Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 16.04.2024, 19:40

Головна » 2012 » Червень » 5 » Обмін досвідом сприяє навчанню та стимулює до покращення роботи
10:40
Обмін досвідом сприяє навчанню та стимулює до покращення роботи
      29-30.05.2012 делегація з представників громадських організацій територій с. Штормове, Денежникове, Бахмутівка, Гречишкине, Новоохтирка, Співаківка, Колядівка, Олексіївна, Смолянинове, а також начальника управління економіки Новоайдарської райдержадміністрації О.А. Кізіловою прийняли участь в семінарі «Вдалі практики самоорганізації та громадської діяльності в селах і малих громадах України». Даний захід проходив в рамках проекту «Вивчення західноукраїнського досвіду самоорганізації та громадської діяльності в селах та малих місцевостях», за фінансової підтримки програми «Схід-Схід», в партнерстві з програмою «Громадянське суспільство та належне врядування», Міжнародного Фонду «Відродження» і був заключним етапом в реалізації Проекту.
      Представники громадських організацій мали змогу послухати та поставити запитати експертам: ГО «Фонду розвитку міста Миколаєва», керівника організації (Михайла Золотухина) з питання вдалої практики самоорганізації, досвіду південних регіонів; Денежниківського сільського голову (Артьомова С.М.) з питання досвіду самоорганізації населення громади села Денежникове Луганської області; старшого проектного менеджера ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення»  (Ганна Треполюк) з питанням вдалих практик самоорганізації – загальноукраїнського досвіду та іншими.
      Проведена конференція відозвязку з керівником БФ «Карпатське агентство регіонального розвитку» (Василем Хомою) з питання практичного впровадження зеленого туризму. Неоціненні поради щодо самоорганізації громади для рятування сіл України  надав координатор Програми розвитку і інтеграції Криму Айдер Сейтосманов.
Другого дня з питання підготовки проектних пропозицій для співпраці з донорськими організаціями виступили: директор програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження» Олексій Орловський та директорка програми "Схід-Схід: партнерство без кордонів» Тетяна Кухаренко. Надані корисні поради щодо  написання проектних пропозицій. В підсумках, проведені практичні заняття, які прокоментовані експертами.
      Фотоальбом розміщений на сторінці Ресурсного центру Новоайдарського району в Facebook.
Переглядів: 1039 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz