Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 18.04.2024, 05:44

Головна » 2016 » Липень » 18 » Планується відкриття центрів допомоги
14:11
Планується відкриття центрів допомоги

      15 липня 2016 року голова Новоайдарської районної держадміністрації Віктор Сергієнко та голова районної ради Герман Звєрєв разом з головним лікарем Новоайдарського ЦПМСД Ольгою Корж зустрілися з представниками міжнародної компанії Help Age International, що передала до Новоайдарського ЦПМСД медичне обладнання. Данна організація вже працює на території нашого району, вона надає допомогу жителям міста Щастя.
      
У найближчий час планується відкриття центрів допомоги на території сіл Муратове, Лобачеве, Лопаскине та Трьохізбенка, де працюватимуть не тільки представники організації, а й місцеві жителі. Також до роботи планується залучати молодь. Головною метою міжнародної компанії Help Age International є зняття напруги з населення, що знаходиться у зоні проведення АТО. Тож центр буде надавати не лише медичну та психологічну допомогу, а й вести тематичні гуртки для всіх охочих. Також буде надаватися матеріальна допомога для людей похилого віку,  що особливо її потребують.
      
Варто зазначити, що місця розташування даних центрів, визначені попередньо і в ході роботи можуть бути скореговані.

      Щоб об’єктивно оцінити стан у якому знаходиться місцеве населення, представниками Help Age International у супроводі представників групи цивільно-військового співробітництва у Новоайдарі ОТУ «Луганськ», працівників районної ради, районної держадміністрації та Новоайдарського ЦПМСД було здійснено виїзд до сіл Побєда та Трьохізбенка.
      
У ході поїздки представники міжнародної компанії поспілкувалися з місцевим населенням, оглянули стани приміщень, де планується помістити центри допомоги, а також на власні очі побачили зруйновані у ході бойових дій споруди.

Переглядів: 795 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz