Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 29.03.2024, 17:00

Головна » 2011 » Жовтень » 26 » Подарунок любителям футболу
17:39
Подарунок любителям футболу
     Чудовий подарунок любителям футболу Новоайдарщини зробила районна організація Партії регіонів (голова Бабенко О.В.), виділивши автобус для поїздки Новоайдарських вболівальників у місто Донецьк на футбольний матч команд "Шахтар" - "Металіст".
     Серед щасливчиків, які стали глядачами цього захоплюючого поєдинку, що проходив на прекрасному стадіоні "Донбас-арена", були депутат районної ради від Партії регіонів Жданов О.Й., голова первинної організації Партії регіонів с. Новоохтирка Лаптєв І.К., Новоохтирський сільський голова Баклан В.О., керівник комунального підприємства "Спорт для всіх" Дегтярьов В.В., член Партії регіонів Бойко О.В. і багато інших футбольних "фанатів" Новоайдарського району.
     Новоайдарці із задоволенням спостерігали за напруженою спортивною баталією, від души "вболівали" за улюблену команду. Особливо сподобався новий стадіон "Донбас-арена". Він так красиво виглядає, що просто фантастика!
     Від усієї душі говоримо "спасибі" районній організації Партії регіонів за розуміння та підтримку футбольних вболівальників!
Переглядів: 1053 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz