Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 29.03.2024, 15:39

Головна » 2015 » Липень » 20 » Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів
10:14
Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

13 липня 2015 року

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проектів регуляторних актів

      Проекти рішень Гречишкинської сільської  ради Луганської області шостого скликання «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Гречишкинської сільської ради» та «Про встановлення ставок  орендної плати за земельні ділянки на території Гречишкинської сільської ради».

Розробник - Постійна комісія сільської ради  з питань плану та бюджету, фінансам, соціально-економічного розвитку.

      Проекти регуляторних актів передбачають затвердження ставок місцевих податків і зборів та затвердження ставок орендної плати для земель сільськогосподарського та комерційного призначення на 2016р.Основна мета розробки данного рішення є систематизація раніше прийнятих рішень щодо справляння місцевих податків і зборів та  орендної плати за земельні ділянки на території Гречишкинської сільської ради  в одному пакеті документів, з врахуванням діючого на даний час нормативно-правового законодавства.
      Проекти рішень Гречишкинської сільської  ради Луганської області шостого скликання «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Гречишкинської сільської ради на 2016 рік» та «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки на території Гречишкинської сільської ради на 2016 рік» будуть розмішені на сайті Новоайдарської райдержадміністрації в мережі Інтернет.
      
Строк приймання пропозицій та зауважень до проектів регуляторних актів становить один місяць з дня оприлюднення проектів регуляторних актів та аналізів регуляторних впливів.
      
Пропозиції та зауваження до проектів регуляторних актів та аналізів їх регуляторних впливів просимо надавати в письмовій формі за адресою:
      Луганська обл., 
Новоайдарський район, вул. Радянська 1а.
      Гречишкинська сільська рада  
      тел. 9-20-26

Переглядів: 881 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz