Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 20.04.2024, 04:13

Головна » 2015 » Квітень » 7 » Про проведення акції «За чисте довкілля»
16:02
Про проведення акції «За чисте довкілля»

      Відповідно до розпорядження КМУ від 31 березня 2010 року №777-р запроваджено проведення у квітні-травні щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою і впорядкування території  району 25 квітня 2015 року та розпорядження голови райдержадміністрації від 24 березня 2015 року № 73 «За чисте довкілля».
      
Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення району до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких вони проживають. Вона покликана спільними зусиллями громад, влади, соціальної сфери та громадських організацій зробити Новоайдарський район чистішим та гарнішим. Адже від цього залежить здоров’я та благополуччя майбутніх поколінь.
      
Таким чином, упродовж квітня – травня 2015 року на Новоайдарщині відбудеться ціла низка заходів з благоустрою, покращення санітарного стану, довкілля та озеленення населених пунктів. Здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних і господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць доріг, тротуарів, зупинок міського транспорту. Здійснення заходів з озеленення, благоустрою і очищення територій навчальних закладів району із залученням до цієї роботи учнівської та студентської молоді. Відновлення знищених пожежами лісових ділянок, виконання весіннього та осіннього комплексу лісокультурних та лісонасаджувальних робіт. Проведення в навчальних закладах району уроків, виставок та вікторин природоохоронну тематику. Виконання роз’яснювальної роботи серед населення, яке мешкає в індивідуальних житлових будинках, з питань приведення садиб та прилеглих територій у належний санітарний стан, збирання та вивезення побутових відходів. Роз’яснювальна робота серед керівників підприємств та організацій усіх форм власності щодо приведення у належний санітарний стан зелених насаджень та вирубки порослі вздовж доріг загального користування, вулиць селищ і сіл, благоустрою територій, прилеглих до об’єктів виробничого призначення, торгівлі, сфери послуг тощо у межах адміністративних територій та землекористування. Забезпечення очищення від сміття берегів водойом у населених пунктах області.

Шановні жителі району!

      Прийміть активну участь в наведенні належного санітарного стану прибудинкових територій населених пунктів, доріг, парків, скверів, кладовищ!

Переглядів: 1043 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz