Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 25.04.2024, 19:11

Головна » 2015 » Липень » 20 » Про встановлення місцевих податків і зборів на території Гречишкинської сільської ради
10:08
Про встановлення місцевих податків і зборів на території Гречишкинської сільської ради

ПРОЕКТ

ГРЕЧИШКИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
НОВОАЙДАРСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАДЦЯТЬ СЬОМА  СЕСІЯ
ШОСТОГО СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

09 липня 2015                                                                                                с. Гречишкине                                                                                                   № 9-27/15 

Про встановлення місцевих податків і зборів
на території
Гречишкинської сільської ради

      Згідно з ч.1 п.24 ст.26, ст.59, ст.69 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України № 71-VІІІ від 28.12.2014 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо Податкової реформи», ст.10 та розділом XI Податкового кодексу України  Гречишкинська сільська рада Новоайдарського району Луганської області

ВИРІШИЛА:

      1. Встановити на території Гречишкинської сільської ради Новоайдарського району Луганської області податок на майно, який складається з:
      податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки;
  
    транспортного податку;
    
  плати за землю.
      
1.1. Затвердити Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Гречишкинської сільської ради Новоайдарського району Луганської області згідно з додатком 1 до цього рішення.
      
1.2. Затвердити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Гречишкинської сільської ради Новоайдарського району Луганської області згідно з додатком 2 до цього рішення.
      
1.3. Затвердити перелік пільг, по сплаті податку з житлової та нежитлової нерухомості на території Гречишкинської  сільської ради згідно з додатком № 3 до цього рішення.
      
1.4. Затвердити Положення про транспортний податок на території Гречишкинської сільської ради Новоайдарського району Луганської області згідно з додатком 4 до цього рішення.
      
1.5. Затвердити перелік пільг щодо сплати земельного податку на території Гречишкинської сільської ради Новоайдарського району Луганської області  у 2016 році та особливості оподаткування платою за землю згідно додатку 5 до цього рішення.
      
1.6. Затвердити ставки податку, на території Гречишкинської  сільської ради, за земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено згідно додатку № 6 до цього рішення.
      2. Встановити на території Гречишкинської сільської ради Новоайдарського району Луганської області єдиний податок.
 
     2.1.Затвердити Положення про єдиний податок на території Гречишкинської сільської ради Новоайдарського району Луганської області згідно з додатком 7 до цього рішення.
      2.2. Затвердити ставки єдиного податку згідно з додатком 8 до цього рішення.
      3. Встановити на території Гречишкинської сільської ради наступні збори: туристичний збір та збір за місця для паркування транспортних засобів на території Гречишкинської  сільської ради.
      
3.1. Затвердити Положення про туристичний збір на території Гречишкинської сільської ради Новоайдарського района Луганської області  згідно з додатком 9 до цього роішення.
      
3.2. Затвердити Положення про збір за місця для паркування транспортних засобів  на території Гречишкинської сільської ради Новоайдарського района Луганської області згідно з додатком 10 до цього роішення.
      
4. Це рішення набирає чинності з 01.01.2016 року.
      
5. Рішення сесії «Про встановлення місцевих податків і зборів» за № 7-6/11 від 29.06.2011 року вважати таким, що втратить чинність з 01.01.2016 року.
      
6. Направити дане рішення до органу державної податкової служби.
      
7. Доручити виконкому Гречишкинської сільської ради забезпечити оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації в установленому порядку.
      
8. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію сільської ради з питань плану та бюджету, екології, сільського господарства та благоустрою.

 Сільський голова                                                                І.І. Ларін

Переглядів: 804 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz