Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 29.03.2024, 11:43

Головна » 2016 » Червень » 22 » Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Новоайдарськ..
15:28
Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Новоайдарськ..

НОВОАЙДАРСЬКА РАЙОННА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Сьомого скликання
РІШЕННЯ № __/__

                           

___ _______ 2016 року
смт. Новоайдар

Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно, що є спільною власністю
територіальних громад сіл, селищ, міст Новоайдарського району Луганської області

      Відповідно до  ст.43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», постановою Кабінету Міністрів України від 04.10.1995 №786 «Про Методику розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу», з метою вдосконалення єдиного механізму справляння плати за оренду комунального майна,  районна рада

ВИРІШИЛА:

      1. Затвердити Методику розрахунку орендної плати за майно, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Новоайдарського району Луганської області (додається).
      2.  Рішення районної ради від 27 березня 2009 року №27/14 «Про оренду комунального майна спільної власності територіальних громад Новоайдарського району», визначити таким, що втратило чинність.
      3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності, етики,гласності, засобів масової інформації та комунальної власності.

Голова районної ради                                    Г.Р. Звєрєв 

Додаток до рішення районної ради від «__» _____ 2016р № __/__. МЕТОДИКА розрахунку орендної плати за майно, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Новоайдарського району Луганської області.

 

Переглядів: 810 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz