Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 18.04.2024, 19:44

Головна » 2016 » Лютий » 5 » Про затвердження ставок місцевих податків і зборів на території Колядівської сільради
11:47
Про затвердження ставок місцевих податків і зборів на території Колядівської сільради

Проект рішення Колядівської сільської ради

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
КОЛЯДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
РІШЕННЯ № 5

27 січня 2016 року                                                                                                                                                                                                              село Колядівка

Про затвердження ставок місцевих податків і зборів

      Згідно з ч.1 п.24 ст.26, ст.59, ст.69 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України № 71-VІІІ від 28.12.2014 та № 909 – УІІІ від 24.12.2015р.  «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо Податкової реформи», ст.10 та розділом XI Податкового кодексу України,  сесія Колядівської сільської ради Новоайдарського району Луганської області

ВИРІШИЛА:

      1. Встановити на території Колядівської сільської ради Новоайдарського району Луганської області податок на майно, який складається з  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку,  єдиного податку, туристичного збору, збору за місця для паркування транспортних засобів.
      
1.1. Затвердити Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Колядівської сільської ради Новоайдарського району Луганської області згідно з додатком № 1 до цього рішення.
      
1.2. Встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Колядівської сільської ради Новоайдарського району Луганської області  (відповідно Положення).
      
1.3. Затвердити Положення про транспортний податок на території Колядівської сільської ради Новоайдарського району Луганської області згідно з додатком №2 до цього рішення.
      
1.3.1. Встановити  ставки транспортного податку  (відповідно Положення).
      1.4. Затвердити Положення про єдиний податок на території Колядівської сільської ради Новоайдарського району Луганської області згідно з додатком № 3 до цього рішення.
      1.4.1. Встановити  ставки єдиного податку (відповідно Положення).
      1.5.  Затвердити Положення про туристичний збір на території Колядівської  сільської ради Новоайдарського района Луганської області  згідно з додатком № 4 до цього рішення.
      1.5.1. Встановити ставки туристичного збору (відповідно Положення).
      1.6. Затвердити Положення про збір за місця для паркування транспортних засобів  на території  Колядівської сільської ради Новоайдарського району Луганської області  згідно з додатком № 5 до цього рішення.
      1.6.1. Встановити ставки за місця для паркування транспортних засобів на території  Колядівської сільської ради (відповідно Положення).
      
2. Затвердити Положення  про акцизний податок для підакцизних товарів, реалізованих відповідно до підпункту 213.1.9 пункту 213.1 статті 213 Податкового кодексу України згідно з додатком № 6 до цього рішення.
      
2.1. Встановити акцизний податок з реалізації через роздрібну торговельну мережу пива, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну (відповідно Положення).
      
3. Це рішення набирає чинності з дня оприлюднення.
      
4. Рішення дев’ятої  сесії шостого скликанняКолядівської сільської ради «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів»  від 10.08.2011 року  № 9/10,  вважати таким, що втратить чинність з «  »_____ 20__ року.
      
5. Направити дане рішення до органу державної податкової служби.
      
6. Доручити виконкому Колядівської сільської ради забезпечити оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації в установленому порядку.
      
7. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію сільської ради з питань економічного та соціального розвитку бюджету, фінансів, комунальної власності.

 Колядівський сільський голова:                                           О.М. Висторобська 

       Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Колядівської сільської ради Новоайдарського району Луганської області

Переглядів: 813 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz