Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 26.04.2024, 02:50

Головна » 2011 » Грудень » 29 » Пройшов фінал зимової відкритої першості з міні-футболу
18:35
Пройшов фінал зимової відкритої першості з міні-футболу
      24 грудня поточного року на стадіоні "Колос" проведено фінал зимової відкритої першості з міні-футболу серед колективів фізкультури Новоайдарського району.
      Його організаторами були районна федерація футболу (голова І.В. Шопін) і районне комунальне підприємство "Спорт для всіх" (В.В. Дегтярьов).
      Значну допомогу в підготовці  до проведення фінальних ігор надала районна організація Партії регіонів (О.В. Бабенко), завдяки сприянню якої на стадіон було завезено декілька машин піску і вирівняно спеціальний майданчик для міні-футболу.
      Звання кращої, найсильнішої оскаржували на турнірі команди футболістів ветеранів районного центру (гравці старше 35 років) і "Колос" (смт. Новоайдар), в якій виступали молоді гравці.
      Перше місце у фіналі зимової відкритої першості з міні-футболу зайняла в нашому районі команда ветеранів смт. Новоайдар. Вона нагороджена Кубком, а гравцям вручені золоті медалі та грошова премія. Срібні медалі за зайняте друге місце вручені гравцям команди "Колос" смт. Новоайдар. Бронзові нагороди отримали футболісти с. Маловенделівки. У боротьбі за третє місце вони повинні були грати з райгородцями, але у зв'язку з тим, що ті не з'явилися на зустріч, райгородцям було зараховано технічну поразку.
      Кращими гравцями фінальних змагань визнані: воротар команди ветеранів Володимир Копанєв і захисник Ігор Шопін. В урочистій обстановці їм вручені цінні призи - годинники. За гарну організацію змагань подарунком заохочений також Віталій Клочков.

     
     
Переглядів: 1042 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz