Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 24.04.2024, 16:26

Головна » 2016 » Липень » 19 » Руйнівна сила вогню
08:15
Руйнівна сила вогню

      Неймовірна спека та недбале ставлення до пожежної безпеки, можуть наробити багато лиха. Вже третій день в Новоайдарському районі палає ліс. У селі Лопаскине, що знаходиться на лінії розмежування, здійнялася пожежа, приборкали яку, МНС, військові та місцеві жителі.
      Тож ми наголошуємо,  «Правила пожежної безпеки в лісах України» є обов’язковими для всіх громадян! Перебуваючи у лісовій місцевості, не кидайте недопалки та непогашені сірники. Пам’ятайте, в даний пожеженебезпечний період забороняється: розведення багать у лісових масивах, в’їзд до них транспорту, паління.
      
Порушення даних вимог тягне за собою адміністративну, кримінальну відповідальність та відшкодування винуватцями завданих збитків. Проте, рятувальники, в першу чергу, звертаються до свідомості громадян – із розумінням поставтеся до вимушених заборонних заходів та будьте відповідальними у дотриманні вимог безпеки.  При виявленні пожежі, що тільки починається, наприклад, невеликого загоряння трави або тліючу лісову підстилку, спробуйте загасити його самотужки водою, ґрунтом або піском. Обов’язково треба почекати і переконатися, що вогонь не розгориться знову. Якщо ж пожежа досить значна – негайно телефонуйте до служби порятунку за номером «101», повідомте про подію, її масштаби, та чітко вкажіть місце виникнення.
      
Пам’ятайте, що лише спільними зусиллями ми зможемо зберегти навколишнє середовище від руйнівної сили вогню!

Переглядів: 846 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz