Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 28.03.2024, 13:10

Головна » 2011 » Липень » 7 » Семінар по сільському господарству
16:18
Семінар по сільському господарству
       На виконання доручення голови Луганської обласної державної адміністрації В.М. Пристюка, 5 липня 2011 року в Новоайдарському районі був проведений семінар по сільському господарству за участю голови районної ради А.В. Бабенко, голови районної державної адміністрації М.О. Заходяченко, керівників, агрономів сільськогосподарських підприємств і вчених. На заході була присутня в.о. начальника головного управління агропромислового розвитку Луганської обласної державної адміністрації Струтинська Н.І.
      Семінар був організований з метою вивчення ситуації, що склалася на сьогоднішній день в аграрному секторі економіки регіону, обміну досвідом ефективного ведення господарства, аналізу помилок з метою вивести аграрні господарства на новий рівень і зробити їх конкурентоспроможними.
      Учасники семінару відвідали лани підприємства "Схід-Агро", де цього року, через недотримання технології вирощування зерна було втрачено більшу частину врожаю. В якості позитивного прикладу виконання агротехнічних вимог, що дозволить отримати гарний врожай зерна, виступили СФГ "Айдар-Овоч" та ТОВ "Сфера". Ця демонстрація дала змогу присутнім зробити відповідні висновки щодо ставлення до сучасних засобів захисту рослин. Також, присутні побачили сільськогосподарську техніку передових господарств району, яка максимально механізує роботи та виключає втрати врожаю.
      На семінарі було обговорено питання забезпечення пожежної безпеки місць збирання, переробки і зберігання врожаю, питання забезпечення господарств первинними засобами пожежогасіння та суворий контроль за дотриманням протипожежних правил.
Переглядів: 1108 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz