Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 26.04.2024, 02:10

Головна » 2011 » Липень » 11 » Семінар за підсумками надання методично-консультативної допомоги органам місцевого самоврядування Новоайдарського району
09:44
Семінар за підсумками надання методично-консультативної допомоги органам місцевого самоврядування Новоайдарського району
     
     8 липня 2011 року Управління державної служби Головдержслужби України в Луганській області спільно з Новоайдарською районною радою та обласною профспілковою організацією працівників державних установ провели семінар із сільськими та селищним головами, секретарями рад (виконкомів) всіх рівнів Новоайдарського району, їх головними бухгалтерами і профорганізаторами з організаційно-кадрових питань за результатами надання методично-консультативної допомоги в межах укладеної Угоди про співробітництво між Управлінням та районною радою за участю голови районної ради Бабенко О.В.

     
      В ході семінару були розглянуті питання:
    1. Пріоритети діяльності Управління на 2011 рік. Взаємодія з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування області.
    2. Щодо розвитку партнерських відносин між профспілками і органами місцевого самоврядування. Колективні договори і угоди. Соціальні і трудові гарантії працівників місцевого самоврядування. Пропозіції і трудові гарантії працівників місцевого самоврядування. Пропозиції і зауваження за результатами ознайомлення з діяльністю органів місцевого самоврядування району.
  3. Особливості проходження служби в представницьких органах місцевого самоврядування. Типові недоліки у веденні кадрового і загального діловодства.
    4. Основні положення Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції".

     
Переглядів: 1064 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz