Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 18.04.2024, 11:37

Головна » 2013 » Грудень » 9 » Щирі вітання з Днем місцевого самоврядування!
15:13
Щирі вітання з Днем місцевого самоврядування!
      6 грудня 2013 року на Новоайдарщині урочисто відзначено День місцевого самоврядування - свято людей, які працюють в органах місцевої представницької влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного краю.
      У святкових заходах взяли участь депутат Луганської обласної ради Р.В. Мірошник, в.о. голови райдержадміністрації С.М. Коваленко, заступник голови райдержадміністрації Т.В. Новікова, депутатський корпус та працівники місцевого самоврядування району.
      З вітальним словом до всіх присутніх звернулися голова районної ради О.В. Бабенко, в.о. голови райдержадміністрації С.М. Коваленко, депутат обласної ради Р.В. Мірошник, які побажали всім щастя, успіхів у подальшому розвитку місцевої громади, зміцненні місцевого самоврядування.
      З нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування, за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок в розвиток місцевого самоврядування, високий професіоналізм в роботі, кращим працівникам місцевого самоврядування та депутатам сільських рад були вручені відзнаки обласної ради та облдержадміністрації, районної ради та районної державної адміністрації, подарунки від Р.В. Мірошника.

     

 
  


Переглядів: 971 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz