Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 16.04.2024, 15:30

Головна » 2017 » Липень » 24 » СПОРТ ДЛЯ ВСІХ
16:46
СПОРТ ДЛЯ ВСІХ

      20 липня 2017 року з нагоди Дня шахів в Україні комунальна установа «Новоайдарський районний центр «Спорт для всіх» провела відкритий турнір з шахів, який відбувся на території кафе «Сармат».
      Відповідно до регламенту турніру, змагання проводились у 2-х категоріях: «доросли» та «діти» до 14 років.
      Учасники змагань, а це 7 дорослих та 1 дитина (10 років), прибули на турнір. Усі звичайно дуже хвилювались, щоб гідно виступити та виявити свій інтелект, рівень підготовки, „бійцівські якості” та волю до перемоги.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

      У зв’язку з відсутністю суперників в категорії «діти» переможцем визначено Зражаєва Святослава. За бажанням Святослава його було допущено до гри в категорії «дорослі», де він 1 партію зіграв у нічию, декілька партій програв і дозволив дорослим змагатися між собою.
      
Змагання проходили за коловою системою, по 2 партії та тривали більше 5 годин. Спекотну погоду учасники змагань долали під зонтиками кафе «Сармат» та охолоджували свій пил та емоції прохолодними напоями від спонсора ФОП Самойлова В.Ж.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


      Перше місце з результатом 13,5 очок завоював Щербінін І.В. мешканець м. Щастя.
      Друге місце, набравши 12 очок, виборов Мухін О.М. мешканець с. Бахмутівка.


      Третє місце з результатом 8 очок зайняв військовослужбовець Нікітюк Ю.М.
      
Усіх переможців нагороджено Новоайдарським районним центром "Спорт для всіх" цінними призами та солодкими подарунками, наданими ФОП Самойловою В.Ж., а також були вручені грамоти та призи від Сектору у справах молоді та спорту Новоайдарської районної державної адміністрації.
      
Дякуємо усім, хто прийняв участь у змаганні, головному судді Мартинову В.С. та спонсорам змагань.
      
23 липня 2017 року на березі річки Айдар (колишній пляж «Перешеєк») відбувся перший у Новоайдарському районі пляжний турнір з волейболу серед дітей. Участь у турнірі взяло 5 команд по 4 гравців в кожній. Організувала цей захід КУ НРЦ “Спорт для всіх”. Турнір відбувся на новому облаштованому майданчику для пляжного волейболу.
      
За ініціативою КУ НРЦ “Спорт для всіх” та спонсора турніру ФОП Самойлова В.Ж. усіх учасників змагань було забезпечено прохолодними напоями, технічну частину у вигляді «розмітки площадки» забезпечив магазин «1000 мелочей».
      
Реєстрація та попередній запис учасників здійснювалась через сторінку в facebook шляхом повідомлення на електронну пошту та у телефонному режимі.
      В результаті запеклих змагань переможцями турніру стали команда з назвою «Хорватія» у складі 4 дівчат: Харченко А., Шевченко І та сестри Шилови. Переможці були нагороджені КУ НРЦ “Спорт для всіх” подарунками, наданими ФОП Самойловою В.Ж.
      
Підтримаємо розвиток спорту у Новоайдарському районі!
      
Приходьте на наступні турніри, які відбудуться 29-30 липня 2017 року.
      
Ознайомлюйтесь з інформацією в газеті «Вісник Новоайдарщини», на сторінці у facebook та сайтах Новоайдарської районної ради, Новоайдарської РДА та Новоайдарський портал.

Переглядів: 869 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz