Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 18.04.2024, 09:50

Головна » 2011 » Жовтень » 17 » Святкування Дня села Співаківка Новоайдарського району
15:33
Святкування Дня села Співаківка Новоайдарського району

     14 жовтня 2011 року в селі Співаківка Новоайдарського району відбулося велике свято з нагоди Дня народження села, Покрова Пресвятої Богородиці та відкриття нового дитячого спортивного майданчика, встановленого обласним і районним комунальними підприємствами "Спорт для всіх" з ініціативи районної організації Партії регіонів.
      Чимало людей зібралося на центральній площі села Співаківка, для того, щоб узяти участь у святкуванні Дня народження села.
      
      
     На святкування в село прибули депутат обласної ради від Партії регіонів В.В. Босенко, депутати районної ради від Парії регіонів О.Л. Корж та О.І. Жданов, спеціаліст Луганської обласної організації Партії регіонів Л.М. Жегуліна, директор районного комунального підприємства "Спорт для всіх" В.В. Дегтярьов.
      В.В. Босенко і О.Л. Корж тепло привітали співаківців з чудовим святом, побажали їм здоров'я, щастя, благополуччя.
      Співаківський сільський голова В.М. Воронкіна від імені односельців сердечно подякувала всім на велику турботу, проявлену до дітей сільської глибинки.
     На святі були відзначені і вручені пам'ятні подарунки молодятам, батькам новонароджених, довгожителям села, кращим робітникам і пайовикам підприємства "ЛотуреАгро".
     Завершилося свято яскравою виставою, в небо були випущені сотні різнокольорових кульок, символізуючи прекрасне мирне майбутнє.













Переглядів: 1483 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz