Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 28.03.2024, 13:13

Головна » 2012 » Червень » 5 » Свято дитинства важливе для кожного
17:54
Свято дитинства важливе для кожного
      На обліку в Новоайдарському РП кримінально-виконавчої інспекції (КВІ) перебуває 6 дітей, які засуджені до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі.
      В рамках відзначення 1 червня 2012 року "Міжнародного дня захисту дітей", з метою забезпечення захисту прав та основних свобод дитини, залучення громадськості до проблем виховання неповнолітніх осіб, вони взяли участь у районному святі. Це свято дає можливість людині замислитись про необхідність виконання батьківських обов'язків, забезпечення прав дитини  на освіту, дозвілля, захист їх прав та свобод, про те, що у дітей не повинно бути нещасливого дитинства. Адже дитина не може все життя відповідати за те, що вчинено колись і, тим паче, понести покарання за скоєне в порядку, визначеному законом.
      Діти - це наше майбутнє і яким воно буде, ми повинні подумати зараз. Не виключено, що наша спільна байдужість провокує дитячі злочини.
      Кримінально-виконавча інспекція має на меті перевиховання і, як наслідок, виправлення осіб, які стали на хибний шлях та свідоме їх повернення до здорового, правослухняного життя.
      Все це допоможе прибрати перешкоди непоразуміння та ворожнечі та створити умови для успішної допомоги особам, які перебувають на обліку, навчитися самостійно давати оцінку своєї життєвої ситуації, приймати рішення та будувати своє життя шляхом, який не порушує закон.




Переглядів: 1045 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz