Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 19.04.2024, 16:02

Головна » 2012 » Травень » 17 » Триває реалізація проекту "Місцевий розвиток орієнтований на громаду"!
16:20
Триває реалізація проекту "Місцевий розвиток орієнтований на громаду"!
      Першими кроками - до спільних дій у Новоайдарському районі за участю координатора проекту "Місцевий розвиток орієнтований на громаду" в Луганській області Ганни Борової та начальника управління економіки (районного координатора проекту) підписано угоди про партнерство між Програмою розвитку Організації Об'єднаних Націй та 4 сільськими радами, переможцями проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 2".
      14 травня Бахмутівською, Гречишкінською, Денежниківською, Штормівською сільськими радами відбулося двостороннє урочисте підписання угоди по проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 2". Це визначна подія для кожного жителя цих територіальних громад та району в цілому.
      
      Координатор проекту "Місцевий розвиток орієнтований на громаду" в Луганській області Анна Борова провела діалоги із громадами, проінформувала їх про витоки проекту, методологію та ідеологію, а також етапи його реалізації.
      

      Розуміючи важливість спільних дій, мешканці сіл організувалися. Разом визначили й функціональну групу громадської організації. Тепер необхідно визначитися із пріоритетами для покращення їх умов проживання, разом створити, обговорити та затвердити плани розвитку громад та визначити першочергову проблему, над якою працюватиме громада.
      
      Згодом необхідно буде презентувати мікропроекти. Вже до кінця поточного року кожна сільська рада планує закінчити реалізацію проекту.
      


      Тож, слово відтепер за громадами, за їх активністю і прагненням використати досвід міжнародних програм з активізації та мобілізації місцевих жителів на благо їх розвитку.
Переглядів: 1053 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz