Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 28.03.2024, 23:37

Головна » 2012 » Квітень » 25 » В пам'ять про Чорнобильську трагедію
15:39
В пам'ять про Чорнобильську трагедію
      24 квітня 2012 року в селі Райгородка Новоайдарського району відбулася зустріч з ліквідаторами аварії, присвячена 26-й річниці трагедії на Чорнобильській АЕС.
      На захід були запрошені ліквідатори аварії на ЧАЕС - жителі села Райгородка. Всього з цього села в ліквідації наслідків аварії брали участь 17 осіб,  живими лишилося 14, четверо з яких прибули на зустріч.
      У заході взяли участь заступник голови районної ради А.Г. Глайборода, виконавчий директор Луганського обласного благодійного фонду "Благовіст" М.В. Запорожцев, Райгородський сільський голова Ю.Я. Глазунов, представники козацтва, художньої самодіяльності, школярі.
      Проникливо звучала композиція, присвячена трагедії в Чорнобилі у виконанні школярів Райгородської загальноосвітньої школи. Душевні пісні в знак подяки чорнобильцям пролунали у виконанні фольклорного ансамблю Райгородського сільського Будинку культури.
      Від імені "Благовісту" і особисто від його Президента В.М. Тихонова виконавчий директор фонду М.В. Запорожцев подякував усім учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС за їх подвиг в ім'я майбутніх поколінь, висловив вдячність усім райгородцям за те, що пам'ятають про своїх односельців і шанують пам'ять про тих, хто пішов із життя. В якості подарунка Райгородській сільській раді від фонду "Благовіст" був вручений музичний центр "SONI".
Переглядів: 1130 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz