Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 18.04.2024, 05:01

Головна » 2017 » Листопад » 13 » Відбулася 14 сесія районної ради
11:29
Відбулася 14 сесія районної ради

9 листопада 2017 року відбулося чотирнадцяте пленарне засідання чергової сесії районної ради сьомого скликання, яке провів в.о. голови, заступник голови районної ради Перов О.В.

В роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Сергієнко В.В., заступник голови районної державної адміністрації Новикова Т.В., працівники апарату районної ради та районної державної адміністрації, керівники підприємств та установ району, голова селищної ради, представники громадськості та ЗМІ.

Про роботу закладів культури Новоайдарського району за 2017 рік доповіла Антипова А.А.- начальник відділу культури райдержадміністрації.

Про звіт постійної комісії з питань антикорупційної політики, законності, прав, свобод і обов’язків громадян, зв’язків з суспільно-політичними організаціями з виконання своїх повноважень за звітний період доповів Тимофєєнко Р.А. - голова постійної комісії.

Депутати погодили кандидатуру Тихонової К.В. на посаду директора Новоайдарської дитячої школи мистецтв, затвердили Районну програму розвитку української мови, культури та національної свідомості громадян України на території Новоайдарського району на 2018-2020 роки, а також розглянули ряд невідкладних організаційних питань.

В рамках проведення Дня української писемності та мови 9 листопада 2017, на сесії виступив голова Луганської обласної організації Національної спілки письменників України, доктор філологічних наук, професор ЛНУ ім. Тараса Шевченка, СНУ ім. Володимира Даля, лауреат Всеукраїнських премій імені Івана Огієнка, Бориса Грінченка, Олександра Білецького Неживий Олексій Іванович з пропозицією організації у Новоайдарі комунального підприємства, видавництва «Байбак».

Наприкінці пленарного засідання відбувалося обрання голови Новоайдарської районної ради. Депутатами районної ради було висунуто три кандидатури: Коробка Олена Олександрівна, Макогон Віктор Васильович та Тимофєєнко Роман Анатолійович. За результатами голосування ніхто з кандидатів не набрав більшості.

 

      З усіх розглянутих питань сесія ухвалила відповідні рішення.

      Результати поіменного голосування за рішення чотирнадцятої сесії районної ради.

Переглядів: 949 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz