Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 29.03.2024, 01:14

Головна » 2012 » Квітень » 10 » Відбулися урочисті проводи до лав Збройних Сил України призовників Новоайдарщини
10:35
Відбулися урочисті проводи до лав Збройних Сил України призовників Новоайдарщини
      9 квітня 2012 року в районному Будинку культури відбулися урочисті проводи до лав Збройних Сил України призовників Новоайдарщини.
      Ведуча святкового заходу Ольга Рубан запрошує на сцену вчорашніх хлопчиків, а сьогодні готових захищати Батьківщину юнаків в Новоайдара, Айдар-Миколаївки, Муратово, Бахмутівки, Штормове, Дмитрівки, Райгородки, Денежникове: Олександра Шишова, Сергія Ковтуненка, Олександра Копанєва, Олександра Єрьоменка, Павла Сєрого, Олега Шумілкіна, Олександра Мухіна, Віталія Вапіловського, Юрія Пирогова, Сергія Цибу, Дмитра Винокурова, Олександра Нарикова, Василя Слободюк.   


      В урочистій обстановці наказ "Про стокову військову службу" зачитав ведучий спеціаліст райвійськомату С.В. Лактін.

      Військовий комісар Новоайдарського району Ю.О. Орлов, звертаючись до призовників, сказав: - Дорогі юнаки! Сьогодні у вашому житті настав один з найвідповідальніших моментів - ви стаєте справжніми захисниками своєї рідної землі. Пам'ятайте, захищаючи Вітчизну - це почесне право, це привілегія сильних, стійких і відважних молодих людей. Солдатська наука - це школа мужності, можливість повною мірою реалізувати духовні та фізичні потенціали. Успіхів вам, шановні призовники, в оволодінні військовою майстерністю, міцного солдатського братерства! Добрового вам шляху і успішної служби!



      Також, Ю.О. Орлов вручив Грамоту Луганського обласного військового комісаріату за високі показники у проведенні осіннього призову 2011 голові районної призовної комісії С.М. Коваленко.
      Щиро привітали призовників керівник апарату райдержадміністрації Т.В. Красильнікова та голова районної ради ветеранів Б.О. Кравцов.


      Від імені матерів призовників благословила синів на добру службу І.В. Копанєва, а від імені молодого покоління виступив призовник з с. Бахмутівка Олександр Мухін. Він пообіцяв гідно прийняти естафету мужності і героїзму, вірно служити Вітчизні. Від усієї душі подякував Олександр батьків за любов і розуміння, районну раду, райдержадмінстрацію, селишну та сільські ради за увагу, а районний Будинок культури - за прекрасне свято. Приємним нагадуванням хлопцям про свято стануть вручені від селищної та сільських рад подарунки.

      Кульмінацією свята став концерт солістів районного Будинку культури.
      
      
Переглядів: 1083 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz