Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 24.04.2024, 15:35

Головна » 2016 » Листопад » 1 » Відбувся Луганський регіональний форум «Зміни в 3D: асоціації, бізнес, влада»
12:23
Відбувся Луганський регіональний форум «Зміни в 3D: асоціації, бізнес, влада»

      28 жовтня у Сєвєродонецькому льодовому палаці під патронатом облдержадміністрації відбувся Луганський регіональний форум «Зміни в 3D: асоціації, бізнес, влада». 
      
У роботі форуму взяли участь офіційні делегації з районів та міст області, делегація з Львівщини на чолі з головою обласної ради Олександром Ганущиним, представники Донецької та Харківської облдержадміністрацій, керівники провідних промислових підприємства та бізнес-кіл області, народний депутат України Віталій Курило.  Також на форумі були представлені поважні міжнародні організації.  
      
Не оминув стороною даний захід і Новоайдарський район, делегація на чолі з головою райдержадміністрації Віктором Сергієнко та заступником голови районної ради Олександром Перовим побувала на форумі.
      
Сьогодні розділена надвоє Луганська область знаходиться в середині рейтингу областей України та міста Києва за об’ємами реалізованої продукції - це стало можливим завдяки продовженню промислових традицій Донбасу такими потужними підприємствами, як ПрАТ «Сєвєродонецьке науково-виробниче об’єднання «Імпульс», ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Зоря», ТОВ НВФ «Мікрохим», ПАТ «Рубіжанський картонно-тарний комбінат».
      
Учасники форуму мали змогу ознайомитися з представленими на розгорнутій експозиції досягненнями та інвестиційними пропозиціями 37 провідних промислових та аграрних підприємств регіону.
      
Також на майданчиках широко були представлена продукція підприємств харчової та переробної галузі, фармакології та фармацевтики, легкої промисловості області.
      
Під час форуму Юрій Гарбуз підписав меморандуми про співпрацю та співробітництво між облдержадміністрацією та ТОВ «Сільськогосподарське підприємство «НІБУЛОН», Державним концерном «Укроборонпром», громадською організацією «Європейська соціальна академія», Асоціацією «Український кооперативний альянс», сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом «Перший національний аграрний кооператив», Благодійною організацією «Благодійний фонд «Фундація «Аграрна наддержава», громадською організацією «Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу» та  Польсько-Українською Господарчою Палатою.
      
Це в свою чергу дасть міцний поштовх для відновлення та реформування усіх сфер життя Луганщини.
      
Також під час Луганського регіонального форуму відбулось урочисте вручення номінації «Інвестор року». 

Переглядів: 850 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz