Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 23.04.2024, 20:28

Головна » 2012 » Липень » 25 » Відкриття дитячого майданчика в селі Гречишкине
17:12
Відкриття дитячого майданчика в селі Гречишкине
      У селі Гречишкине справжнє свято. Незважаючи на те, що новий навчальний рік ще не почався, до будівлі Гречишкінскої ЗОШ все підходять і підходять дорослі і діти. Діти - тому, що їм було цікаво поглянути на новий дитячий майданчик, який з'явився на території шкільного подвір'я, дорослі - для того, щоб упевнитися - чутки про те, що з'явився новий дитячий майданчик, вже перестали бути чутками, а втілилися в реальність.
      На відкриття дитячого майданчика приїхали представники Луганського благодійного Фонду підтримки регіональних ініціатив «Благовіст», представники районної організації Партії регіонів, представники районної ветеранської організації, представники громадськості.
      А все почалося зі звернення жителів села Гречишкино в районну організацію Партії регіонів. У ньому акцентувалася увага на тому, що при сільській школі працює група дошкільної освіти «Теремок», а ігрового майданчика для дітей практично немає.
      З цим зверненням члени районної організації Партії регіонів звернулися до заступника голови обласної організації Партії регіонів, Почесному президенту Луганського обласного благодійного Фонду підтримки регіональних ініціатив «Благовіст» Віктору Миколайовичу Тихонову.
      - Допоможемо, - відповів Віктор Миколайович. Незабаром до Гречишкинскої сільської ради приїхали фахівці з Луганська. Вони зробили заміри майданчика і склали проект, в якому врахували навіть назву групи дошкільної освіти «Теремок». Весь ігровий комплекс побудований таким чином, що дійсно нагадує теремок.

 

     Нарешті роботи були завершені, і на відкриття майданчика зібралося багато народу. Виступаючи перед присутніми односельцями, Гречишкинскій сільський голова І.І.Ларін говорив:
      - З даного питання в свій час я двічі особисто звертався до Юлії Тимошенко. Але крім обіцянок від неї так нічого і не дочекалися. Інша справа Партія регіонів. Згадайте, хто нам допоміг провести в село газ? Лідери Партії регіонів Віктор Миколайович Тихонов і Юрій Анатолійович Бойко. Хто допомагає нашому народному ансамблю «Калина» виїхати на фестиваль козацької пісні в Росію? Віктор Миколайович Тихонов. Хто допоміг нашим дітям отримати такий прекрасний ігровий майданчик? Теж Віктор Миколайович Тихонов. Ось і виходить, що іншого кандидата до Верховної Ради крім Віктора Миколайовича, нам не потрібно.
      У своєму виступі начальник районного відділення Фонду «Благовіст» Н.М.Чучина підкреслила, що тільки в нинішньому році обласний благодійний фонд «Благовіст» надав матеріальну допомогу новоайдарцям на 12 000 гривень.
      - Нехай не завжди ці суми великі, але допомога йде в такі сім'ї, де на обліку кожна гривня і де не завжди є достатньо коштів на придбання хліба і цукру.
      Велику увагу Віктор Миколайович приділяє саме здоров'ю та вихованню підростаючого покоління. Те, що ми сьогодні зібралися тут, як на свято, ще одне підтвердження його турботи про майбутнє України. Це вже восьмий дитячий майданчик побудований за підтримки обласного фонду «Благовіст» і Партії регіонів, - підкреслила вона.
      - А я від усіх пенсіонерів села Гречишкино хочу висловити Віктору Миколайовичу особисто та обласному благодійному Фонду велику подяку за проведення акції «Будь здоров», - взяв слово голова місцевої організації ветеранів Федір Петрович Матушкін. - Завдяки ініціативі Віктора Миколайовича більше половини всіх пенсіонерів села змогли пройти медичне обстеження не в райцентрі, а прямо в місцевій амбулаторії. Для тих, кому важко було добиратися на медичний огляд, організували підвезення. Скільки ж теплих слів подяки пролунало в той день на адресу Віктора Миколайовича та його помічників. Саме такі нам потрібні депутати у Верховній Раді - знають потреби на місцях і вміють надати своєчасну допомогу.
      - Для мене, як для вчителя молодших класів, - зазначила молодий педагог Тетяна Ткаченко, - дуже важливо бачити конкретні справи Віктора Миколайовича Тихонова, спрямовані на створення умов для виховання підростаючого покоління. Для справжнього політика дуже важливою якістю є уміння заглянути на кілька десятиліть вперед і зробити все для того, щоб майбутнє країни опинилося в надійних руках.
      - Наш народний ансамбль «Калина» запросили в Воронезьку область на фестиваль козацької пісні. Але грошей для такої поїздки у нас не було. Звернулися ми в обласний Фонд «Благовіст» до Віктора Миколайовича Тихонова з проханням допомогти. Вчора Наталія Миколаївна Чучина, начальник районного відділення фонду «Благовіст», подзвонила і сказала, що необхідні для поїздки кошти Фондом виділені. Це ж така новина, від якої і зараз співати хочеться ...
      І полилася над селом завзята козацька пісня, а хлопці і дівчата «висипали» на ігровий майданчик на превелике задоволення дорослих для того, щоб покататися на гірці, збігти по драбині на площадку.
Переглядів: 2253 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz