Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 29.03.2024, 03:13

Головна » 2012 » Червень » 13 » Все найкраще - дітям
11:15
Все найкраще - дітям
      В селі Олексіївка - свято. Сільський дитячий садок живе очікуванням гостей: діти повторюють слова пісень, вихователька Наталія Іванівна Перепелиця приміряє танцювальні костюми, завідуюча садочком Наталія Олександрівна Тищенко поглядає на дорогу в очікуванні гостей. Нарешті, з'являється мікроавтобус Новоайдарської районної ради. До дітей приїхали: заступник голови районної організації Партії регіонів, заступник голови Новоайдарської районної ради А.Г. Глайборода, методист районного методкабінету з дошкільного виховання М.В. Лебедєва, голова Олексіївського сільпо В.М. Лебедь і Олексіївський сільський голова О.В. Драгін.
 

      Гостей зустріли невеликим концертом. Вихованці дитячого садка "Білосніжка" показали своє вміння і співати, і танцювати. А гості за це піднесли хлоп'ятам подарунок - три великих килима, які повністю укриють дитячі кімнати і значно утеплять приміщення в холодну пору року. 








      Заступник голови Новоайдарської районної ради А.Г. Глайборода, виступаючи, підкреслив, що на придбання килимових покриттів не витрачено жодної гривні з державного бюджету. Подарунок дітям придбано на кошти Луганського благодійного фонду "Благовіст" (почесний президент В.М. Тихонов) і Новоайдарської районної організації Партії регіонів (голова О.В. Бабенко).



Переглядів: 1208 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz