Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 20.04.2024, 14:05

Головна » 2012 » Травень » 17 » З апаратної наради 14.05.2012р.
10:27
З апаратної наради 14.05.2012р.
      14 травня в залі засідань районної державної адміністрації відбулася розширена апаратна нарада керівного складу району, в якій взяли участь керівники апаратів районної ради, райдержадміністрації, керівники відділів та управлінь райдержадміністрації, селищний та сільські голови.
      На нараді були підведені підсумки проведення в районі святкових заходів, присвячених 67-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, а також організації військово-спортивної гри "Зарниця".            

 
     За велику роботу, виконану з підготовки та проведення зльоту "Цих днів не змовкне слава!", патріотичне виховання підростаючого покоління голова районної ради О.В. Бабенко та голова райдержадміністрації М.О. Заходяченко вручили Грамоти директору Новоайдарської школи-гімназії І.О. Бойко, директору Новоайдарського обласного навчально-реабілітаційного центру Г.О.Бірюковій, директору Гречишкінської ЗОШ Є.П.Коротя. Грамоти удостоєний також педагогічний колектив Олексіївської школи-гімназії (В.В. Повідайчик). У її відсутність почесна нагорода була вручена Олексіївському сільському голові О.В. Драгіну. За активну участь у підготовці святкових заходів на честь Дня Перемоги Грамотою районної ради та райдержадміністрації удостоєний директор районного Будинку культури О.І. Тиханов. Оголошено подяки завідувачу сектором культури району А.А. Антиповій, директору ДП "Новоайдарське лісомисливське господарство" В.М. Грібачову, керівнику КП "Новоайдарське СКП" М.І. Шехавцову. За гарне виконання службових обов'язків відзначено керівництво Новоайдарського РВ ГУМВС України, ДАІ.
 
     У зв'язку з жаркою погодою, яка встановилася на території району, на нараді розглянуто актуальне питання про підготовку до пожежонебезпечного періоду. Заслухано звіт начальника Новоайдарського РВ ГУ МНС України С.В. Бережного.
      З інформацією про підготовку до проведення святкових заходів, присвячених Дню захисту дітей, на нараді виступила начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації  Кригіна Т.М.
Переглядів: 1075 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz