Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 19.04.2024, 08:22

Головна » 2015 » Січень » 15 » Заощадливість винагороджується!
16:02
Заощадливість винагороджується!

      Новоайдарська райдержадміністрація звертає увагу керівників виконкомів селищної та сільських рад, підприємств, організацій та установ всіх форм власності району що постановою Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 року №491 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження.
      
Законодавчою новелою передбачено можливість придбання нових котлів з використанням будь-яких видів палива та енергії (за винятком природного газу) із застосуванням механізму кредитування та співфінансування частини тіла кредиту з державного бюджету через відділення філії Луганського обласного управління ПАТ «Ощадбанк».
      
На отримання передбаченого Порядком відшкодування, держава перераховує бюджетні кошти, що підлягають відшкодуванню позичальникам, на рахунок уповноваженого банку для подальшого перерахування банком таких коштів на поточні рахунки відповідних позичальників - фізичних осіб, які відкриті в уповноваженому банку, для погашення частини суми кредиту. Уповноважений банк розробляє відповідну форму договору та реєстру.
      
Відшкодування частини суми кредиту проводиться одноразово кожному позичальнику - фізичній особі в розмірі 20 відсотків суми кредиту, залученого ним за одним кредитним договором в уповноваженому банку на придбання котла, але не більш як 5000 гривень за кожним кредитним договором.
      
Шановні мешканці Новоайдарського району, в надскладних для держави умовах ми з Вами повинні вживати всіх можливих заходів щодо переходу на альтернативні види палива, розробляти та спільно реалізовувати проекти з впровадження передових технологій заощадження теплової енергії.

Головний спеціаліст з питань інфраструктури райдержадміністрації                                                                    Г. Загідуліна

Переглядів: 875 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz