Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 19.03.2024, 05:35

Головна » 2017 » Січень » 30 » Запуск регіонів: Донбас
17:46
Запуск регіонів: Донбас

      26-28 січня 2017 року делегація від Новоайдарської територіальної громади у складі: голови районної ради Звєрєва Г.Р., заступника голови районної ради Перова О.В., начальника управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Кізілової О.А. та спеціалісту відділу комунальної власності Корольової М.І. прийняли участь у семінарі, який проходив у місті Миргород Полтавської області в рамках проекту "Запуск регіонів: Донбас".
      Цей проект є частиною ініціативи "Запуск регіонів" Українського інституту міжнародної політики щодо реформи децентралізації, розвитку регіонів та наближення України до стандартів Європейського Союзу в сфері регіонального розвитку, місцевого самоврядування та підвищення прозорості та відповідальності місцевої влади. Проект "Запуск регіонів Донбасу" спрямований на підтримку органів місцевого самоврядування, що орієнтовані на здійснення реформ та є спроможними розробляти та реалізувати програми розвитку громади.
      У ході семінару учасники ознайомилися з основами стратегічного розвитку громади, досвідом країн ЄС у реформі децентралізації, проектного циклу (аналіз, написання, бюджетний процес, обрання партнерів, управління проектом та наступні кроки) та менеджменту проектів.
      Також, під час семінару була здійснена навчальна поїздка до Миргородської міської ради, де гостям розповіли про успіхи, нові можливості та виклики для місцевого самоврядування під час проведення реформи з децентралізації влади, а фахівці відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради поділилися досвідом Миргороду з залучення коштів для розвитку міста.

 

Переглядів: 907 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz