Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 26.04.2024, 17:58

Головна » 2012 » Квітень » 3 » Хочу стати футболістом
11:48
Хочу стати футболістом
      Незвичайний подарунок зробили футболісти спортивного клубу "Зоря" своїм маленьким друзям - учням Новоайдарського навчально-реабілітаційного центру.  Ми вже повідомляли про приїзд в Новоайдар гравців "Зорі" які взяли шефство над дітьми та привезли їм гарні подарунки, а також ... запрошення на чергову гру чемпіонату України. Слово своє вони дотримали, і 31 березня 2012 року, до 11 години до будівлі школи під'їхало два комфортабельні автобуси, які і повезли понад 100 хлопчиків і дівчат до Луганська на великий футбол.
      Проводити школярів на матч приїхав керівник районної організації Партії регіонів, голова Новоайдарської районної ради О.В. Бабенко, який посприяв в організації поїздки.
      
Першим, кого побачили учні, коли вийшли з автобусів - був керівник прес-центру ФК "Зоря" Павло Козирєв. Вони зустрілися як давні знайомі, і діти передали Павлу сувеніри для гравців улюбленої команди. Ці сувеніри вихованці УРЦ зробили на уроках праці своїми власними руками. Для подарунків були відібрані найкращі роботи.
      На жаль, президент футбольного клубу "Зоря", народний депутат України від Партії регіонів Євген Геллер не зміг зустрітися з юними гостями, але потурбувався, щоб для них були створені всі умови і діти змогли подивитися хороший футбол. 
     
      Адміністрація Новоайдарського УРЦ також зробила все можливе для того, щоб учням було зручно і комфортно. Враховуючи те, що погода в той день не балувала вболівальників, і небо то світило яскравим сонечком, то затягувало свинцевими хмарами, школярам були видані ковдри, їх смачно і своєчасно погодували. Гра принесла дітям багато позитивних емоцій.

      Особливо приємно було новоайдарським вболівальникам, коли по стадіону оголосили, що серед гостей на стадіоні перебувають діти з Новоайдарського навчально-реабілітаційного центру та весь стадіон (а це більше 12000 глядачів), аплодував юним вболівальникам.
      Урочиста частина перед початком матчу просто підкорила юних гостей з Новоайдара. Дітям здавалося, що присутні вони не в Луганську, на черговому матчі першості країни, а на якійсь грі з серії єврокубкових матчів. 
      
      Сподобався і запам'ятався веселий кошеня, який допомагав вболівальникам налаштуватися на гарячу підтримку футболістів. Підтримка ця дуже їм знадобилася, адже луганчани по ходу зустрічі програвали 0:1, потім 1:2, але до великої радості вболівальників зуміли уникнути поразки і, хтозна, якби на останніх хвилинах їм би трішки пощастило, то переможні очки залишилися б в Луганську.

      Того дня вражень було дуже багато, і по дорозі додому багато хлопчиків висловили бажання стати футболістами для того, щоб дарувати людям радість.
Переглядів: 1424 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz